Openluchtklassen De Gavers: Maandag 16 april 2018

Deze ochtend zijn we met de hele school met mooi weer vertrokken naar De Gavers. Iedereen had er zin in, de kinderen en de juffen zijn met een stralende glimlach de bus opgestapt.
Eens aangekomen in de Gavers hebben we eventjes de handen uit de mouwen moeten steken om alle valiezen op het terrein te brengen.
Nadien was het leuke moment aangebroken, de kamers inspecteren en het bed kiezen. Wie slaapt waar? De bedden maken en valiezen uitpakken was alvast een plezier!

Na dat 'harde' werken in de voormiddag, was het al snel tijd om te lunchen. Met z'n allen in de refter was een waar plezier.

In de namiddag zijn we begonnen met een kleine wandeling om het domein te verkennen en nadien hebben we met de hele lagere school een leuke fotozoektocht gedaan. Foto's gaan zoeken op het domein om zo een code van de schatkist te kunnen kraken, het was een zware klus. We hebben deze alvast geklaard!

Als avondmaal was het een heerlijke groentensoep, daarna waren het lekkere worteltjes met gebakken aardappelen en een kaasburger. De kinderen hebben alvast lekker gesmuld.
Om de dag af te sluiten, hebben we met z'n allen nog kaartjes geschreven en enkele gezelschapsspelletjes gespeeld. Kijk de eerstvolgende dagen maar in de brievenbus, want de kaarten komen naar jullie toe!
De kinderen hebben vandaag alvast een leuke dag gehad, op naar morgen!

Vele lieve groetjes van jullie schattebouten!